Támogass Légy képben Csatlakozz!

Közös polgármesterjelöltet indít Isaszegen a Párbeszéd – ZÖLDEK, az MSZP, a DK és az isaszegi Összefogás Városunkért Egyesület

2024.04.11.

Everling Róbert (Párbeszéd – ZÖLDEK) személyében közös polgármesterjelöltet indít Isaszegen a Párbeszéd – ZÖLDEK, az MSZP, a DK és az Összefogás Városunkért Egyesület. A jelöltet Barabás Richárd, a Párbeszéd – ZÖLDEK társelnöke, Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, országgyűlési képviselője, Nemes Gábor, a DK Országos Etikai Bizottságának elnöke és Huszárik György, az Összefogás Városunkért Egyesület elnöke mutatta be.

Közös polgármesterjelöltet mutatott be Fóton a Párbeszéd – ZÖLDEK, a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Civil Demokraták Városunkért Egyesület

2024.03.22.

Gariscsák Erzsébet személyében közös polgármesterjelöltet mutatott be pénteki sajtótájékoztatóján, Fóton a Párbeszéd – ZÖLDEK, a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Civil Demokraták Városunkért Egyesület. A pártok képviselői kifejezték egyetértésüket abban, hogy Gariscsák Erzsébet korábbi cégvezetési tapasztalatának, együttműködési készségének és politikai rátermettségének köszönhetően a legalkalmasabb polgármesterjelölt Fóton.

Mátyásdombi veszélyeshulladék-lerakat: a gyanú szerint a Fidesz-közeli polgármester is érintett lehet a szántóföldeken lerakott hulladék ügyében

2024.03.20.

A gyanú szerint a mátyásdombi Fidesz-közeli polgármester is érintett lehet a szántóföldeken illegálisan lerakott hulladék ügyében, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK tájékoztatást kért a rendőrségi eljárások állásáról, a kormányhivataltól és az illetékes jegyzőtől, valamint adatigényléseket is indított.

Dr. Jávor Benedek reakciója a kormány „zöld konzultációjára”: kamukonzultáció kamu zöld kérdésekről az akkumulátorgyárak lakosság általi támogatásának hamis bizonyítására!

2024.03.19.

Ez csupán a szokásos rogáni manipulációs kísérlet, hogy az akkumulátorgyárakkal a szabályok betartásáért küzdő helyi civileket le lehessen majd söpörni azzal, hogy a „konzultáció” manipulált „eredménye” alapján az emberek akarják az akkumulátorgyárakat – dr. Jávor Benedek a Párbeszéd – ZÖLDEK európai parlamenti listavezetője Facebook-bejegyzésben reagált a kormány zöld konzultációjára.